martes, 10 de enero de 2017

PINPANPUN FEST



















Este sábado, desde las 12 h. estaré encantado de participar en el PINPANPUN FEST en el Octubre Centre de Cultura Contemporánea de València junto a

NIKA LÓPEZ
CUNETA
RICARDO VALVERDE
Audiciones
ESCAIRE
PERSONA
TRÍO TRUNA (TX3)
MARTA ERRE
KIPPEL
TÖMO III
A.L.GUILLÉN
BREGUES DE MOIX
ESOC

+++++++++++++++++++++++++++++++++++

ADEMÁS:
Tallers:
+ info, preus i preinscripcions:
https://www.facebook.com/events/1857536484518056/
tallerspinpanpun@gmail.com

Divendres 13
SOROLLS DE BUTXACA
Toy Divixion
Oferirem la possibilitat de construir el teu instrument electrònic amb un dels tres kits que tenim preparats: diferent nivells de complexitat per a la iniciació a l’electrònica DIY. El taller inclou tots els materials i eines per al muntatge, coneixements essencials i ajuda durant el transcurs d’aquest.
…………………………………
Dijous 12 i Divendres 13
EL GRAN JOC DE LA DERIVA SONORA
Josep Lluís Galiana
El taller proposa la construcció de situacions sonores a partir de la improvisació lliure,identificant i treballant els elements essencials d’aquesta forma de fer música. L’escolta atenta, el valor del silenci,
l’afinació, la pulsació i la permeabilitat d’un procés creatiu, en el qual el so és l’únic vehicle que guia als improvisadors en la seua deriva sonora.
………………….
Dijous 12 i Divendres 13
MIRAR DE NOU
Nika López

-->
El taller neix com a introducció a una nova forma de mirar el món. Proposa sensibilitzar el cos a través de l’experiència, generant interconnexions que ajudin a reconduir la nostra energia cap a un llenguatge personal i poètic propi per a la creació artística.

No hay comentarios:

Publicar un comentario