martes, 6 de octubre de 2015

BAtALLANDO EN LA GALLERA
Este viernes, 9 de ocubreeeeee, a las 19 h. batallaré en La Gallera, C/ Aluders, 7 Violéncia. Recital: trashumanando. En la misma semana en que pasa lo que pasa por allí, el proyecto Lo que se expande.

Una iniciativa de Batallar/batallem que dice:

-Lo MANIFEST-

Aquesta ha estat una disposició, ara volem fer una ex-posició. Anem a llevar la posició a allò que ho té. Anem a canviar-nos la pell, per canviar-ho tot tenim que canviar algo. ANEM A FER UN CANVI A LA SALA, un treball en marxa durant aquesta setmana prèvia al dia nacional valencià. El "abigarrament" de la sala (disposada per ser un espai de trobada), la intervenció, la presència.

Un treball, Batallar / Batallem, que s'ha fet teixint-se amb una xarxa d'afectes que ens ajuda en aquesta incursió precària. Hem fet i hem sigut feliços, hem rigut i també hem plorat. A totes les que han estat part donem les gràcies.

Ara un espai obert de propostes, la necessitat de batallar ara totes o deixar-ho anar. Un espai que som nosaltres i que no ens sostenim més a soles. Si alguna cosa hem vist que ens sostenia aquest temps és una xarxa de cossos, cures i vincles. Una xarxa que érem, i que hem anat construint i enfortint.

Som un petit exemple que sí parla de les condicions que no ens agraden en l'art institucional. Aquest és un món tirànic, amb condicions ferotgament neoliberals. No volem quedar-nos amb la satisfació dels muts, només diem que no podem més i que tampoc volem perdre l'oportunitat que passe alguna cosa. Podem parlar i fer, veiem si ens poden escoltar.

En precàri és necessariàment inconscient?

-La CRIDÀ-

Què podriem fer de l'art popular, polititzant-lo, sent conscients de les situacions de privilegi i de la posició de la nostra pràctia, però també dels patiments i vulnerabilitats que comporta ?

Creiem que el silenci és un gest de poder en un món de producció de capital a través del discurs. No volem deixar muda aquesta fractura encara oberta per la que tant hem batallat. Volem més bé veure com estem i quin temps tenim per experimentar a "prendre les institucions".

Rebrem propostes En la sala (entregades en mà a Paqui García) // Vía correu (batallarbatallem@gmail.com) // Vía Facebook. \\ O // Podeu ocupar-prendre l'espai dimarts a dissabte de 17 a 20h (Aquestos son els graus de llibertat que ens permeten les institucions del art)

-El exPERIment-

BATALLA TU! és l'experiment de contindre'ns, i fer des d'allò possible...cap allò impossible. Fer lo que es fa a la majoria dels llocs culturals però amb un sentit polític i conscient: programar sense diners en espais públics! Fer el que fem tots els dies: fer-practicar-sentir.
Vore si podem valorar altres espais-llocs-relacions sense diners i com ho fem: teixir des de l'afecte i deixar-se dur.
Esta setmana dos megaimpactes! Gratis, en obert, lliure i transitable. +INFO https://www.facebook.com/events/317770505059856/

No hay comentarios:

Publicar un comentario